Light Rail 4 szett

  • Raktárkészlet: Készleten
  • 84 950 Ft


Új Light Rail 4 Lámpamozgató szett  USA

 

Hogyan világíts meg egy lámpával nagyobb területet!

A Light Rail 4 egy megbízható, teljesen automata lámpamozgató rendszer, amely tökéletes megoldást nyújt kerted költséghatékony megvilágítására. Nem kell többet csigákkal, láncokkal, kampókkal bajlódni, használatával a "hot spot"-ok is megszünnek kertedben.

 

Különbség a 3.5 ligth rail -től, hogy a 4 -es széria motorjának a sebességét is lehet állítani, nem csak a végzárást.

 

Tartozékok:

  • sin 1,8m (két darabban)
  • Intelli Drive motorral ellátott lámpamozgató kocsi

Használata során egyszerűen fel kell szerelni a sint a kívánt terület fölé, majd beleilleszteni a meghajtó motor görgőit a járatba, és végül erre kell felfüggeszteni a lámpát, majd indulhat is útjára. A kábelek elrendezésénél figyeljünk arra, hogy működés közben ne kerülhessenek a mozgó alkatrészek útjába, mert a termék meghibásodásához, zárlathoz vezethet!

Teljesen automata, a motor egyenletes sebességgel ide-oda mozgatja a lámpát a sin két végpontja között. A véghelyzetekben 2-60 másodperc közti késleltetés iktatható be igény szerint.

Ha hosszabb, vagy szélesebb területet kell lefedni, akkor rendelhető kiegészítő sin és lámpamozgató kocsi a termékhez. Motor külön nem szükséges, mert egy motorral több lámpa is mozgatható (maximum 4 lámpát képes mozgatni egy motor). Ha hosszabb területet kell bevilágítani, akkor a sineket egymás mögé célszerű felszerelni, ha szélesebb a kertünk, akkor a megfelelő távolságra, egymás mellé kerülhetnek a sinek.

                           

 

 

 

Cimkék: light, rail, szett, lámpamozgatók, gualala, robotics


Legutóbb megtekintett termékek