Szállítási Információk

Tisztelt Vásárló!

Rendelését leadhatja itt a weboldalunkon vagy e-mailben az info@greenspace.com címen, illetve telefonos ügyfélszolgálatainkon, a +36-20 929-7944 és a +36-23 385-505 telefonszámokon.

Szállító partnerünk a Magyar Posta Logisztika és a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. és a PK-Eurotrans Kft..

Küldeményeit az összes magyarországi postán személyesen is átveheti, ami meghaladja a 2100 lehetőséget is, MOL töltőállomáson akár éjjel nappal, illetve több Coop üzletben is. A Posta legújabb szolgáltatása a csomag automata mely 32 helyen érhető el az országban non-stop.

  • A csomag automatákban csak 20kg és 50 x 35 x 31cm méretet nem meghaladó csomag helyezhető el, az áru értéke és az utánvétel összege maximum 100 000 Ft lehet, amit bánkártyával lehet kifizetni.
  • A Mol töltőálomásón maradó csomagok csak 20kg súlyúak lehetnek.
  • A postán maradók rendelések súlya csomagonként 30kg lehet.<>
  • A házhoz kézbesített küldemények súlya pedig csomagonként 40kg-ban van maximalizálva, így az e fölötti rendeléseket több csomagban küldjük ki - mind három esetben -, vagy ha a súly vagy méret úgy teszi lehetővé, akkor raklapos csomagként tudjuk küldeni!
  • Raklapos árúk szállítási díjáról, kérjük kérjen árajánlatot.

Kellemes böngészést kívánunk!

Reméljük segíthettünk. Az Öko-Szer Kft. további szép napot kíván!