• Orchidea kaspó üvegből 1L

Orchidea kaspó üvegből 1L

  • Raktárkészlet: Rendelésre 1-2 nap
  • 750 Ft


Orchidea kaspó üvegből 1L

Üveg ültetőedény orchideaféléknek

 

Az átlátszó cserépben vásárláskor megnézhetjük a gyökereket, amiből következtethetünk a növény állapotára. A későbbi átültetéskor azonban már az átlátszó cserép nem jelent előnyt.

A feltüntett ár 1db cserépre vonatkozik.

Öntözés: Az orchideák legnagyobb része a túlöntözés áldozata lesz, a szükségesnél kevesebb vizet jobban elviseli. A 22°C körüli hőmérsékleten tartott növények esetében 5-7 naponként kell öntözni, télen 7-8 naponként. Ennél magasabb hőmérséklet esetén több vizet igényel a növény ezért 3-4 naponként öntözhető, figyelembe véve a helység páratartalmát is. Öntözéshez legjobb az esővíz. A spriccelés nem szükséges, ha a gyökérzet jó állapotú. A levél hónaljában éjszakára ne maradjon víz, mert anaerob baktériumok megfertőzik és ez nagy kárt okozhat. Az öntözővízbe keverjünk kb.10 naponként orchidea tápot a megadott koncentrátumban.

A kaspó többféle színben kapható, az aktuális színekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon. Amennyiben nem jelezte a kívánt színt, abban az esetben véletlen választott színűt küldünk ki az Ön számára.

Cimkék: eria, orchidea, kaspó, műanyag, cserepek üvegből


Legutóbb megtekintett termékek