HUMINIQUM étrend kiegészítő kapszula (120db)

 • 5 750 Ft
 • 5 450 Ft


Hymato Huminiqum étrend kiegészítő kapszula 120 db -os

 

Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, huminsavat, fulvosavat, C-vitamint, és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő, mely egy teljesen növényi eredetű kapszulába van rejtve. (nem a megszokott szarvasmarha állati eredetű kapszulába)

Miről is van szó?

 • A C-vitamin, a Vas (Fe), a Réz (Cu) és a Szelén (Se), ami hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.
 • A Cink (Zn) és a Jód (I), hozzájárul a normális szellemi működéshez.
 • A Máriatövis kivonat, támogatja a máj működését.
 • A Mangán (Mn) és a Cink (Zn), hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

A készítmény nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot (ízesítő, stabilizáló, tartósító, stb…).

 

Felhasználási javaslat : 

 • Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni.
 • Az ajánlott napi adagot bő folyadékkal vegyük be (gyümölcslé, tea, víz, tej)
 • Javasolt napi adagolás felnőtteknek: 2-4db
 • Javasolt napi adagolás gyermekeknek: (4-10 ÉV) 1db
 • A javasolt napi adagot ne lépje túl, a több nem hoz jobb eredményt!


A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a ma technikai civilizáció kihívásainak a megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

A huminsavak a növényi eredetű biomassza több tízezer (millió) éves bomlási folyamataiban keletkeznek (növény – tőzeg - lignit - barnaszén - feketeszén - gyémánt) A huminsav képződés kiindulási vegyületeinek a fás növényi részek lignin molekulái, valamint a flavonoid szerkezetű vegyületek tekinthetők. A természetes huminsav és fulvosav számos ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában.

A huminsavak kémiai értelemben egyrészt természetes quinon vegyületek, másrészt természetes polimer molekuláknak tekinthetők, melyek alap építő egységei a kis molekulájú fulvosavak. Egy részük tehát felszívódik a szervezetbe (antivirális, energiatermelő katalizátor, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatás), más részük viszont a bélrendszerben maradva serkentik a bélflórát azt szabályozza. Felvehető állapotban tartja a tápanyagokat, megköti és kiüríti a toxikus nehézfémeket (pl. Hg, Al, Pb, As, radioaktiv elemek stb.) toxinokat, és gyógyszermaradványokat.

A huminsav és fulvosav évezredek óta ismert a gyógyászati hatásai, mint "természetes antívirális hatóanyagot" és "alternatív antibiotikumot" a modern tudomány is felfedezte már. A készítmény hatóanyagát világviszonylatban is egyedülálló, Magyarországi természetes humusz ásványból (leonardite) vonják ki.

A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak, mint antioxidáns gyökfogó. Rendkívüli hatékonysággal megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, melyek számos betegség forrásai.

 

Növeli az enzimaktivitást!

Az enzimek és vitaminok az életerő forrásai. Ezek alakítják át a felvett táplálékot energiává és biokémiai építőanyagokká. A huminsavak növelik az enzimaktivitást. Ha vitaminok és enzimek mellé fulosavat juttatunk, akkor azok biológiai hatékonysága megnő.

 

Az antivirális hatása:

A huminsavak antivirális hatása a humán gyógyászatban régóta ismert és a huminsav talán a természet egyik legerősebb vírus ellenes hatóanyaga.

 

Növeli a sejtmembrán áteresztő képességét

Beviszi a szervetlen ásványi anyagokat a sejtmembránon.

 

Szerves kelátképző

A szervetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket "szerves" vegyületekké alakítják, bejuttatják a sejtekbe. Az élettani szempontból fontos ásványi anyagokat a természetben egyedülálló módon, könnyen cserélhető formában kötik meg, míg a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést alakítanak ki és kiürítik a szervezetből.

 

Optimalizálja az ásványi anyagok felvételét

Biztosítja a szervezet számára az optimális ásványi anyag felvételt, azáltal, hogy a túlsúlyban lévő anyagok felvételét gátolja, míg a kisebb mennyiségben jelenlévő anyagok felvételét elősegíti.

 

Megköti a toxinokat

Fizikai- kémiai szerkezetükből adódóan a huminsavak szinte valamennyi vegyülettel képesek kölcsönhatásba lépni. A szervezetbe került toxikus anyagokat hatástalanítják és kiürítik. A legújabb amerikai kutatási eredmények szerint egy átlagember vérében 170 idegen anyag található.

 

Helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát

A" modern" táplálkozási szokások a szervezet elsavasodását okozzák. Az elsavasodás számos betegség okozója (pl. narancsbőr, reuma, asztma, elhízás, csontritkulás, hajhullás, élősködők, gombák). Szervezetünk e folyamatok ellen úgy védekezik, hogy a savakat ásványi anyagokkal semlegesíti és a keletkezett sókat elraktározza. Tehát ez a folyamat is a szervezet számára felhasználható mikroelemek szintjét csökkenti.

 

Magyar alapanyagokból, Magyar szellemi tőkével, Magyar munkaerővel előállítva!

Cimkék: huminiqum, étrend, kiegészítő, kapszula, (120, db), Étrendkiegészítők, 120db (120db) egészségmegőrzés hymato, products, kft.


Kapcsolodó termék(ek)

HYMATO PRODUCTS Kft.

LIPOCELL MULTIVITA Liposzómás multivitamin

LIPOCELL MULTIVITA Liposzómás multivitamin (250ml) LipoCell ® Multivita termék liposzómákba (mikr..

6 750 Ft

Legutóbb megtekintett termékek