Cultilene kőzetgyapot kocka 4x4x4cm

  • Gyártó: Cultilene
  • Raktárkészlet: Készleten
  • 60 Ft


Lehetséges választások


Kőzetgyapot kocka az egységes és tökéletesen irányítható szaporítás alapja

 

A kőzetgyapot alapú termékek zöldség valamint virágtermesztéshez szolgálnak. Rendeltetési céljuk a legjobb megoldást kereső, azaz a kultúrnövény számára a lehető legjobb minőségű talajt biztosítani szándékozó kertészek igényeinek kielégítése.

A növények stabil növekedésének biztosítasa érdekében, valamint a növekedési folyamatnak a teljes termelési ciklusban való kontrollálhatósága céljából elengedhetetlenül szükség van a gyökérrendszer tökéletes fejlődési feltételeinek biztosítására. A különleges előállítási technológiai folyamat valamint annak folyamatos minőség ellenőrzése eredményeként a Grodan szőnyegeket stabil, kiváló minőség jellemzi, amely egyúttal garantálja a legjobb minőségű, nagyhozamú termény elérését.

 

A gyökérrendszer és a növény egészsége

A kőzetgyapotból készült termékek teljes mértékben patogénmentesek, melynek következtében garantálják a tiszta és egészséges startot az új műveléshez.Termékeink kitűnő viztárolási képességgel rendelkeznek amely egyben a kertészek mindennapi munkáját jelentős mértékben megkönnyíti.

Cimkék: cultilene, kőzetgyapot, hajtató, közegek, cultilene-4 hajtatóközegek 4cm kocka, (4cm) 4x4x4cm


Legutóbb megtekintett termékek