• Guanokalong denevértrágya por

Guanokalong denevértrágya por


Guanokalong denevértrágya por

GuanoKalong Por, természetes eredetű denevértrágya
 
 
NPK.: 1-10-1 + Ca 15%
 
 
Természetes denevértrágya a kiemelkedő eredményekért.

Évszázadokkal ezelőtt az inkák felfedezték ezt a természetes különleges tápanyagforrást amely tökéletes a virágzó  növények neveléséhez. Ez a biológiai „szuper fegyver” javítja az ízt, minőséget és a hozamot bármely virágzó haszon vagy dísznövénynél. A barlangok mélyén évszázadok vagy éppen csak évtizedek alatt a denevérek ürüléke összegyűlik, rétegesen komposztálódik és természetes lebomlási folyamatok révén nyeri el végső formáját mely csak arra vár hogy felhasználjuk.Mivel ez teljesen természetes eredetű trágya a tápanyagtartalom illetve a makró és mikró elemek aránya és összetétele változhat egy kicsit,a denevérek étkezési szokásaitól függően. A gyümölcsevő denevérek ürüléke magas foszfortartalommal bír míg a rovarevőké magasabb nitrogén tartalmat produkál, de általánosságban jellemző a magas nitrogén, foszfor és kalcium tartalom. Az egyéb mikroelemek mint például a vas, magnézium, mangán, cink, kén, réz is igen magas arányban megtalálható ebben a hihetetlenül gazdag tápban.

Nem szabad elfelejteni azt a tényt sem hogy igen széles skálájú mikrobiológiai életet adunk a talajnak ezzel a trágyával és ezáltal extra védelmet biztosítunk a növénynek is. Így talán fellélegezhetnek földjeink a sok műtrágya és egyéb vegyszerek okozta károktól. A GUANO KALONG ilyen természetes eredetű denevértrágya mely egyenesen Indonézia denevérekkel teli barlangjaiból származik. A legalsó legjobb minőségű réteget bányásszák a barlangokban. Az eredmények magukért beszélnek!

 Előnyei:
  •     Felgyorsult gyökérképződés.
  •     Gazdag, bő virágzás.
  •     Megnövekedett ellenállás bakteriális fertőzésekkel szemben.
  •     Kül- és beltéri használatra.
  •     Javítja az ízt, minőséget, hozamot.

Adagolás:
  • Keverj össze 1kg  trágyát 100 - 200 liter földdel vagy keverj  50 grammot  7 liter virágföldhöz! Ez a mennyiség az első két hétre elegendő nitrogént és káliumot ad a növény számára. A foszfortartalom a teljes szakasz alatt szívódik fel a kalciummal egyetemben.
  • Kültéren: 1 növényhez 100g, kéthavonta áprilistól kezdődően.

Címkék: guanokalong, denevértrágya, por, növénytápok, rendeltetés, szerint, guanokalong


Kapcsolodó termék(ek)

GuanoKalong

Guanokalong Pálmafa hamu

Guanokalong Pálmafa hamu 1kg A Guanokalong Pálmafa hamu egy teljesen természetes és organikus ter..