• Growth Technology GreenMyst Huminsav

Growth Technology GreenMyst Huminsav


Growth Technology GreenMyst Huminsav

A huminsavak biológiai, stimuláló hatásuknál fogva serkentik a gyökérképzõdést és növekedést

 

A huminsavak a humifikációs és szénképződési folyamatok során keletkeznek az elhalt növényi részekből. A huminsavakkal kapcsolatos kutatások több évtizedes múltra tekintenek vissza. Minden kutatás azt bizonyította, hogy a huminsavak olyan fontos tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek a modern, integrált mezőgazdaságban nélkülözhetetlenné leszik őket.

A felszabaduló huminsavak biológiai, stimuláló hatásuknál fogva serkentik a gyökérképzõdést és növekedést. Meg kell említeni továbbá, hogy az oldat jelentõs mennyiségben tartalmaz nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket, valamint azt, hogy pozitív hatásukat mind lúgos, mind savas közegben kifejtik, sőt az ilyen szempontból szélsõséges talajok pH-értékét is képes neutrális irányba befolyásolni. 

Tárolása: Az eredeti edényben, hűvös, száraz helyen, a gyermekektől elzárva. Ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy nagy melegnek.

Használati utasítás: Használat előtt rázza fel, és 1ml/ liter arányban keverje.

Cimkék: greenmyst, huminsav, 300ml, növénytápok, rendeltetés, szerint, growth, technology humusz, készítmények technology-greenmyst-humin


Legutóbb megtekintett termékek