Flora Gro


GHE Flora Gro az erőteljes gyökérzetért és levélfejlődésért

 

NPK: 3-1-7

Korszerű növénytáp rendszer: az eredeti formula.

Egy 3 részből álló növénytáp és a Flora Series koncepcióját Dr. Cal Herrmann, a NASA korábbi vezető vegyésze hozta létre a General Hydroponics számára, a kaliforniai University of Davis tudósaival együtt. Jelenleg Dr. Herrmann a GHE partnereként folytatja kutatásait.

A Flora dinamikus, állandóan fejlődő formula, amit folyamatosan frissítenek a legújabb tudományos felfedezéseknek megfelelően. Lehetővé teszi, hogy a folyadékok arányának és koncentrációjának változtatásával megfeleljen növényei igényeinek a különböző szakaszokban. Erőteljes struktúra és levél fejlődést segít elő.

A Flora Series 3 összetevőből áll:

  • Flora Gro: erőteljes gyökér struktúrát és levél fejlődést segít elő.
  • Flora Bloom: A növekedés alatt növeli a gyökérképződést és jobb egészséget biztosít. A virágzás és gyümölcshozás alatt lehetővé teszi, hogy a növény genetikai potenciálját maximálisan megvalósítsa.Különösen fontos a vízkultúrás termesztőknek, hogy a FloraGro és a FloraBloom szilikátot tartalmaz (kovasav formájában), ami kiegészíti növényei étrendjét és megerősíti a struktúrájukat.
  • Flora Micro: az összes szükséges mikroelemet biztosítja a növénynek kelát formában. Szubmikroelemeket és organikus puffereket is magába foglal, amelyek segítik az oldat pH értékének stabilizálását. A Flora Micro másodlagos és fő tápanyagokkal egészíti ki a FloraGro-t és Flora Bloom-ot.

Összetétel:

  • Nitrogén (N): 3%
  • Foszfor (P2O5): 1%
  • Kálium (K2O): 7%
  • MgO: 0.8%

Alkalmazás: Teljes növényi periódus alatt, öntöző vízhez keverve.

Adagolás: 0.5-1.5 ml / liter víz.

Cimkék: flora, gro, alaptápok, növekedéshez, ghe-flora, general, hydroponics


Legutóbb megtekintett termékek