• Cool Wings szárnyas, üvegburás reflektor 155mm

Cool Wings szárnyas, üvegburás reflektor 155mm

  • Gyártó: Spanyol
  • Raktárkészlet: Készleten
  • 32 950 Ft


Cool Wings szárnyas, üvegburás reflektor 155mm

Kifejezetten hőelvezetésre tervezett reflektor használatakor minimális hő keletkezik
 

680x550mm
Ø155mm

A legújabb generációs reflektor. Kifejezetten hőelvezetésre tervezve, az egyedülálló fényvisszaverő képessége mellett minimális hő keletkezik, így nem égeti el növényeit.

Cool-Wing szárnyas reflektor 550mm hosszú, és 680mm széles, a cooltube része 495mm hosszú, átmérője 155mmA szárnyak 95%-os visszatükrözésűek. 


Abban az esetben, ha gondok vannak a magas hőmérséklettel, alacsony a tér, nem megfelelő a szellőztetés, a Cool-Wing reflektor optimális. Mivel a Cool-Wing reflektor tökéletes fényeloszlatást eredményez, ezért megszünnek az izzó alatt található ún. "forró pontok", mert a fénnyel együtt a hőt is egyenletesebben osztja el. Továbbá a cool tube egy levegö hütéses, csőburás reflektor, így a hő jelentős része el van vezetve.

Tehát a Cool-Wing tökéletes fényelosztása, és a cool tube hőelvezetése együtt lehetővé teszi, hogy egészen közel kerüljön a fényforrás a növényekhez. Bár a vastag üveg elvesz némi energiát az izzók fényéből, de a szárnyas fényvető ellensúlyozni tudja ezt a kevés deficitet. A fény szélesebb sugarú körben tud elterjedni, mint más alacsonyan lógó lámpák körében.

Használhatja a Cool-Wing reflektort 250W-os, 400W-os vagy akár 600W-os lámpához is. E40 foglallattal szerelt. Az optimális hőelvezetés érdekében csatlakoztassunk egy alumínium csövet a reflektorhoz, hogy megszabaduljon a forró levegőtől. A  tömlőnek persze megfelelő átmérőjűnek kell lennie és célszerű egy légcserélő ventilátorral is ellátni.

Címkék: cool, wings, 155mm, világítástechnika, cool-wing-150 szárnyas, fényvetők üvegburás, reflektor