Cocos A+B 2x


Egyedi összetételű alaptáp kókuszon való termesztéshez

 

A kókuszrost a kiterjedt vízemelő tulajdonsága közismert. Ez a termesztőközeg képes a vizet és a tápanyagot hosszú ideig magában tartani. A kókuszban való termesztés azonban a tápanyagok legprecízebb összetételét igényli. House&Garden Cocos A&B egy kiegyensúlyozott tápanyag, ami rövid időn belül fontos helyet foglalt el ezen a piacon.

A Coco A+B nem tartalmaz semmilyen felesleges adalékanyagot, például szilárd trágyát. A legtisztább csúcsminőségű tápanyagokat tartalmazza, többek között EDDHA vasat is. Ez lehetővé teszi, hogy a növény gyorsan és hatékonyan vegye fel a tápanyagot.

A tápoldat elkészítése:


Kétharmadáig engedje tele az edényt vízzel. Adja hozzá először A-t, és keverje el jól. Adja hozzá ezután a B-t, majd keverje el jól.
EC-érték beállítása: termesztés kezdetén 1,2 és azután a termesztési ciklus alatt a növény igényeihez kell állítani, a virágzás végére 2,0 legyen az EC. Majd állítsa be a pH értéket is: tápanyag savasítása PH (-)-al (lefelé) vagy a tápanyag lúgosítása PH (+)-al (felfelé) egészen egy 5,7 és 6,7 közötti értékig. Az edényt ezután teljesen engedje fel vízzel. Esetleg stimulátorok hozzáadagolhatóak gyökérzet fejlesztéséhez, növekedéshez vagy virágzáshoz. A tápoldat így készen áll az  öntözésre.

Figyelmeztetés:

 

  • Ne adagolja A-t és B-t egyszerre. A komponensek reakcióba lépnek egymással, mely egy nem teljes tápanyagot, üledéket és eldugulást okoz. Használjon hitelesített EC és PH mérőket.

Adagolás:

  • 4ml/ 1L vízhez.

Kiszerelés:  1L, 5L, 10L, 20L.

Cimkék: cocos, a+b, 2x1l-től, alaptápok, virágzáshoz, h&g-cocos-a+b-2×1l, house, garden h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l h&g-cocos-a+b-2×1l


Legutóbb megtekintett termékek