BioStop Farm légycsapda

  • 2 850 Ft


Irtószermentes rovarcsapda 1db-os kiszerelésben


Felhasználható állattartó telepeken, családi gazdaságokban illetve hús- és élelmiszer-feldolgozó üzemek, szennyvíz-szikkasztó telepek, trágya- és szemétdombok közelében legyek befogására. kb. 15.000 légy befogására alkalmas irtószermentes rovarcsapda.állattartó telepeken, családi gazdaságokban illetve hús- és élelmiszer-feldolgozó üzemek, szenyvíz-szikkasztó telepek, trágya- és szemétdombok közelében javasolt.
 

Előnyei:
A környezetre teljesen veszélytelen, irtószert nem tartalmazó rovarcsapda, amely kiválóan vonzza a legyeket. Egy csapda kb.15.000 légy befogására alkalmas.
 

Használati utasítás:
Vegye ki a dobozból a csapdatestet, a tölcsért, a sárga színű fedelet, valamint a rézhuzalt. Tekerje ki egyenesre a csapdatesthez rögzített zacskót. A tölcsér segítségével töltse fel a zacskót a nyílásokon keresztül 0,5 liter, nagy melegben 1,0 liter langyos vízzel, majd a fedelet az ábra szerint pattintsa rá a csapdatestre.

Az összeállított csapdát a rézhuzal segítségével függessze fel a legyek által szívesen látogatott, napos, huzatmentes helyekre. A terméket a gyerekek tartózkodási helyeitől távol, el nem érhető – kb. 2 méteres – magasságban kell elhelyezni.

A csapdában található csalogatóanyag vízoldékony fóliában van elhelyezve, ami a hozzáadott víz hőmérsékletétől függően 5-10 perc alatt feloldódik. A teljes vonzó hatás eléréséhez - az időjárástól függően - 2-3 nap szükséges. A csalogató folyadék besűrűsödésének megelőzésére az elpárolgott vizet időnként pótolja.

A megtelt csapda használat után a szemétbe dobható, azonban ügyelni kell arra, hogy a haszonállatok ne férjenek hozzá. Ember számára kellemetlen szaga miatt a csapdát lakásba ne helyezze ki.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Címkék: biostop, farm, légycsapda, 1db, rovarcsapdák, bábolna, bio-legy-farmra, kft.