Bio Kill 500ml

  • Raktárkészlet: Készleten
  • 1 850 Ft


Bio-Kill rovarirtó permet  

 

Felhasználható a következő kártevők ellen:hangya, tripsz, takácsatka, aknázólégy, bolha, csótány, ágyi poloska, poloska, ruhamoly, molylepke, valamint egyéb rejtett életmódú rovarok ellen zárt térben. Késleltetett hatású - lehetővé teszi, hogy az irtószer a búvóhelyre is bekerüljön a rovar testéről (pl. hangyaboly).

Késleltetett hatású, biológiailag lebomlik, szagtalan, nem hagy foltot, hatása hosszantartó.


Alkalmazás:

A készítményt felhasználás előtt alaposan fel kell rázni. A szórófej végét fordítsuk el és a kezelendő felülettől 30 cm távolságból a szórópisztollyal a rovarok búvó és tartózkodási helyére célzottan juttassuk ki a permetet, úgy, hogy az egyenletesen kissé nedves legyen. Rejtett életmódú rovarok irtásakor a padló- és ajtóréseket, falrepedéseket, a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környékét kezeljük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a szert.


Adagolás:

A permet a felületeken nyomot nem hagy, és a rovarok azzal érintkezve négy héten keresztül elpusztulnak. Amennyiben továbbra is észleljük a rovarok előfordulását, úgy ismételjük meg a kezelést.

Felhasználás kedvtelésből tartott állatok védelmére: Környezetüket és fekvőhelyüket permetezzük be a készítménnyel. A készítményt ne permetezzük közvetlenül az állat testére. Bolhásság ellen 4 hetenként, kullancsfertőzés és rühesség ellen 7-10 naponként ismételjük meg alkalmazását. A szórófejet a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk.

 

  • A BioKill szabadforgalmú irtószernek minősül.
  • Fagyra érzékeny!
  • Ellenjavallat : A készítmény halakra, hidegvérűekre, méhekre veszélyes.
     

Cimkék: bio-kill, 500ml, rovarölők, svájc egyebek


Legutóbb megtekintett termékek

Kedvezményes Termékeink