Canna AkTRIvator powder

  • Gyártó: Canna
  • Raktárkészlet:

Canna  AkTRIvator powder 

 

Az életre szóló mikrobiológiai védelemért.

A Földet a TRICHODERMA-penészgombák különféle változatainak ezrei népesítik be.

A TRICHODERMA-harzianum (Tri002/3) az egyetlen fajta, amelynek tudományosan bizonyított serkentő és ellenállóképesség-fokozó hatása van a növény gyökérzetének környezetére és kitináz-termelésére vonatkozóan, ami a gyökér jobb fejlődését, több hajszálgyökeret és fokozott enzim-, valamint hormon-kiválasztást eredményez. Ennek következtében a növény életerősebb lesz és sokkal jobban fejlődik.

TRI 002: Ennek a granulátumnak pozitív hatása van a növény fejlődésére és növekedésére, mert megköti a gyökérzet környezetében lévő penészgombát. A granulátum, földdel összekeverve, biztosítja a penészgomba erőteljes és kiegyensúlyozott növekedését. Ennek eredményeként nagymértékben csökken az egyéb ártalmas penészgombák és mikroorganizmusok kifejlődése.

E termék hatásának jól látható jele a növény fokozott vitalitása és az, hogy a gyökerek jobban fejlődnek.

A TRI 003 egy tiszta, vízoldható por, ami elősegíti, megkönnyíti a növekedést a fiatal növényekben és azok dugványaiban, gyökérzetében egyaránt. Elnyomja, visszaszorítja a mikroorganizmusokat, és ezáltal pozitív hatást gyakorol a talajban lévő élő szervezetek közötti egyensúlyra. Az AkTRIvator valamennyi termesztőrendszerben alkalmazható.

Oldjunk fel 1g-ot 1 liter vízben. Szoba hőmérsékleten hagyjuk állni 24 órát, majd felönthetjük a kívánt mennyiségű vizel (10L). 

Ez elegendő körülbelül 30 növényre.

Használat után mossunk kezet!

Cimkék: aktrivator, pulver, mikroorganizmusok, canna-activator-pulver powder termésnövelők


Legutóbb megtekintett termékek