1-Component Aarde


Egyedi összetételű, felhasználóbarát alaptáp a House & Gardentől

 

A 1-Component Aarde számos tiszta, kiváló minőségű és kiegyensúlyozott tápanyagot tartalmaz. A nitrogén fontos a növekedéshez. Megakadályozza a levelek elszíneződését, serkenti a hosszirányú növekedést és megvédi a növényt a gombás megbetegedésektől. A foszfor fontos szerepet játszik a növényben végbemenő tápanyagszállításban, és jótékony hatással van a gyökérrendszer kialakulására. A kálium biztosítja a megfelelő vízegyensúlyt és a szénhidrátok szintézisét, szállítását, illetve tárolását. A növény ellenállóbb lesz a gombákkal és baktériumokkal szemben is. A termékben található nyomelemek sora kulcsfontosságúak a vízegyensúly, a sejtosztódás, az anyagcsere, és az új gyökérszőrök kialakulása szempontjából.

House & Garden 1-Component Aarde egy könnyen kezelhető bázis tápanyag, egyedülálló összetétellel. A tápelemek összetétele talajon történő termesztéshez van optimalizálva. A sikeres növekvést és virágzást a tápanyagok mennyisége és összetétele határozza meg. A tápanyagok keveréke az 1-Component Aarde-ben garantálja az optimális tápanyagfelvételt és a növény erőteljes fejlődését. Ugyanúgy a növekvési-, mint a virágzási szakaszban is használják. Kifinomult összetétele gondoskodik a kiegyensúlyozott növekedésről és virágzásról valamint a kiváló hozamról.


A tápoldat elkészítése:

Kétharmadáig engedje tele az edényt vízzel. Adja hozzá1-Component Aarde-t, és keverje el jól. Ha szükséges állítsa be a pH szintet. Ezután engedje teljesen tele az edényt, és adagolja hozzá az esetleges stimulátorokat. A tápoldat így készen áll a használatra.


Figyelmeztetés:

  • Ültetéskor jól nedvesítse meg a földet a csemete körül és ismételje ezt egészen addig, amíg az meg nem ered. Ezután tartsa a földet egy kicsit szárazabban így a csemete gyökereinek muszáj lesz vizet és tápanyagot keresni, ezáltal megelőzi azt is, hogy a növény lusta legyen. Használja a 1-Component Aarde-t lehetőleg House&Garden földhöz vagy egy R. H. P.- földhöz.
  • Újrahasznosításkor trágyázza meg a földet tengeri alga mésszel.


Adagolás:

  • 5ml/1L vízhez


Kiszerelés:

  • 1L, 5L, 10L, 20L

Cimkék: 1-component, aarde, 1l-től, növénytápok, rendeltetés, szerint, h&g-c-aarde-1l, house, garden h&g-c-aarde-1l alaptápok, növekedéshez, h&g-c-aarde-1l h&g-c-aarde-1l h&g-c-aarde-1l h&g-c-aarde-1l h&g-c-aarde-1l h&g-c-aarde-1l h&g-c-aarde-1l h&g-c-aarde-1l


Legutóbb megtekintett termékek